teisipäev, 1. märts 2011

Kanarassolnik

Nädalavahetusel tuli koju uus supiraamat. Esimesena läks proovimiseks siis just see supp. Väga mõnus ning kodune tuli igal juhul. Kiitus retseptile muidugi selle eest, et me kõik võtsime teise portsu lisaks ;) Originaalist erinesin nii palju, et kanakoibade asemel oli kodus kanafilee olemas.

200g odrakruupe
350g kanafileed
2 l vett
1 sibul
2 porgandit
5 kartulit
3 marineeritud kurki
1 puljongikuubik
Sool, Pipar




Pane kruubid eelmise päeva õhtul likku, siis lähevad need kiiremini pehmeks. Pane kana külma veega keema ning koori tekkinud vaht. Lisa hakitud sibul ning tükeldatud porgandid. Keeda kuni kana on pehme ehk umbes 15-20 minutit. Tõsta kana potist välja ning lisa tükeldatud kartul ning marineeritud kurk. Lisa puljongikuubik ning veidi soola ja pipart. Tükelda liha ning lisa potti kui kartulitükid on valmis keenud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar