kolmapäev, 14. märts 2012

Pardisupp

Pardisupp oli hea, aga mitte midagi erilist. Pigem selline argiõhtu kiire supp, kui midagi, mis Hiina õhtusöögile. Aga noh... ise ma seda tahtsin :) Aga kasu oli sellest nii palju, et edaspidi proovin veel teha hiina kapsaga suppi, läks kiirelt ja tulemus oli hea.

300 g pardi rinnafileed
500 g hiina kapsast
1,6 l kanapuljongit
2 spl riisiveini
1 spl sojakastet
8 küüslauguküünt
1 spl õli
2 spl seesamiseemneid
2 spl seesamiõli
2 spl peterselli



Tükelda pardifilee väikesteks tükkideks. Haki kapsas. Kuumuta pannil õli ning prae kiirelt purustatud küüslauk. Pruunista kergelt parditükid. Kuumuta potis kanapuljong ning tõsta sisse hakitud kapsas ning küüslauk ja pardifilee. Lisa sojakaste, riisivein, seesamiõli, seesamiseemned. Keeda 15 minutit ning puista enne serveerimist üle hakitud peterselliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar