laupäev, 16. juuli 2011

Kana punase pestoga

Ma ei mäleta millal ma oleks vähem köögis aega veetnud kui see kuu.. palavate ilmadega on soojad toidud asendunud maasikate, arbuusi ning jogurtiga. Organism on kindlasti rõõmus sellise pöörde üle, kuid imelik on köögis käia ainult nõusid pesemas :) Tänasel poetuuril sai igastahes lisaks jogurtile korvi pandud ka lihalisi ning kalalisi ja vähemalt nendega peab midagi ette võtma. Õnneks ilmad veidi jahedamad ka..
Tänaseks lõunaks (ühele) oli hunnik lillkapsast ning pannil praetud kanafilee. Kui hästi järele mõelda, siis mul ei ole kodus kanafileed olnud vist päris mitu kuud.. aeg lendab...


1 kanafilee
1 tl oliiviõli
1 tl punast pestot
soola
pipart










Määri kanafilee punase pestoga kokku ning prae mõlemalt poolelt umbes 4 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar