pühapäev, 31. juuli 2011

Kana-suvikõrvitsahautis

Paar nädalat tagasi seletasin oma uuest lemmikust SM Green Harissast. Eelmine nädalavahetus sai üheks õhtusöögiks jälle sellele maitseainele mõeldud toit.. couscousiga serveerides tuleb maitseaine superhästi esile ning kui mõõdukalt kasutada siis ei ole ka eestlasele väga võõra maitsega :) Kavatsen tuleval nädalal toitu igal juhul korrata.. maitsev ja täiesti tervislik.

2 tl oliiviõli
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g kanafileed
2 keskmist suvikõrvitsat
800 g purustatud tomateid
2 spl SM Green Harissa maitseainet
Musta pipart
Peterselli







Kuumuta pannil õli. Haki sibul ning küüslauk peeneks ning prae õlis pehmeks. Tükelda kanafilee ja suvikõrvits väikesteks tükkideks ning lisa pannle. Puista peale green harissa ning prae läbi.  Vala peale purustatud tomatid ning maitsesta pipraga. Lisa petersell ning hauta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit. Serveeri koos couscousiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar