laupäev, 16. juuli 2011

Paneeritud suvikõrvitsad

Ma arvan, et paljud mõistavad seda dilemmat, mis tabab ootamatult õhtuti teleka ees... just sai nagu õhtusöök söödud aga midagi näksiks nagu veel ja samas võiks olla see näksimine ka midagi tervislikku, et see liigselt vöökohale mõju ei avaldaks ;)
Tegemist suhteliselt kalorivaese kuid maitsva ning minu jaoks nn. telekatoiduga.. kuigi kujutan ette, et edukalt sobiksid ka mõne kana/kalkuni kõrvale õhtusöögiks.

2 suvikõrvitsat
2 spl oliiviõli
2 spl riivitud parmesani
3 spl riivsaia
Soola
Cayenne pipart










Lõika suvikõrvitsad kangideks ning lase veidi köögipaberil seista. Sega omavahel riivitud parmesan ning riivsai. Vala suvikõrvitsad kilekotti ning lisa oliiviõli. Sega korralikult läbi. Vala suvikõrvitsad ahjuplaadile ning puista peale riivsai-parmesani segu. Sega veelkord kõik läbi ning maitsta soola ning cayenne pipraga.
Küpseta 250 kraadises ahjus 15 minutit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar