esmaspäev, 5. detsember 2011

Kodune hiinakas

... ehk mis on täna külmikus. Külmikunurgas oli juba mõnda aega seisunud magushapu tsillikaste. Täna oli see päev siis kui ta lõpuks ka meiega üht õhku hingama sai. Tulemuseks suhteliselt terav ning soojendav õhtusöök. Kiire ka. 

1 spl seesamisõli
300 g sealihatükke
1 suur suvikõrvits
2 porgandit
0,5 tl jahvatatud ingverit
1 dl magushaput tsillikastet
soola









Kuumuta pannil õli ning prae selles kiirelt pisikesed lihatükid. Riivi jämedalt porgand ning suvikõrvits. Lisa pannile riivitud porgand ning kuumuta 5 minutit. Lisa riivitud suvikõrvits ning maitsesta segu ingveri ning tsillikastmega. Lisa veidi soola ning kuumuta veel 5 minutit. Serveeri koos riisiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar