pühapäev, 18. detsember 2011

Mehhikopärane lõhefilee

Pearoaga tegin ma seekord lihtsalt. Kuna kujutan ette, et ega SantaMaria ei anna välja ühtegi maitseainesegu ilma, et seda ütlemata suur seltskond asjatundjaid testinud on. Why mess with the good thing? Idee SM kodulehelt

800 g lõhefileed, nahaga
2 pakki SM Taco maitseainesegu
1 laim
10 kartulit











Lõika filee kuueks ühesuuruseks tükiks. Piserda tükkdele laimimahla. Paneeri kala nahata osa Taco maitseaineseguga ning aseta ahjuplaadile. Küpseta 190 kraadises ahjus 10 minutit. Pese ja kuivata kartulid. Lõika neljaks ning maitsesta samuti Taco maitseaineseguga. Küpseta 190 kraadises ahjus 30 minutit.

1 kommentaar:

  1. Lõhe oli imehea. Ja valmis väga kiirelt. Ja oleks võinud vabalt ka kartulita olla - mõni mahulisem-lehelisem salat kõrvale oleks ka täitsa piisanud - selline tervislik õhtusöök jõulutoitude vahele.

    VastaKustuta