kolmapäev, 5. september 2012

Kohafilee harissaga

Maroko toidud on ühed minu suurtest lemmikutest. Olen oodanud päris kaua, et loosiga just see riik valituks osutuks... Olin juba päris meeleheitel, et peaaegu oleks langenud pettuseni.. (mõtlesin kõik sildid korraks välja vahetada ning asendada Marokoga) Õnneks ei pidanud end nii madalale laskma :D Lõpuks sain ka õhtusöökidel ära kasutada oma kalli Green Harissa ning uue lemmiku Chermoula.  Muidugi pärast tekkis minus väike ärevus, sest purgipõhjad hakkavad varsti paistma ning varustamisega on nii nagu on.... Koha oli praetud ning maitsestatud Green Harissaga. Lihtsuses peitub võlu. Arvasin algul, et ostsin kala liiga palju aga tuli välja, et oleks võinud isegi veidi rohkem olla...Serveerisime juurviljade ja couscousiga

1.5 kg kohafileed
3 spl Green Harissat
Veidi soola
Praadimiseks õli











Valmistamine superlihtne. Maitsesta kalafileed ning prae kuldseks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar