pühapäev, 16. detsember 2012

Suvikõrvitsapirukas

Ma usun, et kõik inimesed, kes teavad midagi minu söögilemmikutest, võivad öelda, et suvikõrvits on üks minu suurtest armastustest :) Seekord siis mitte nii tervislikus võtmes aga selle eest väga maitsev. Kasutades nii palju juustu ei saagi ju olla, et asi ei oleks maitsev. Juust teeb enamuse toitudest maitsvaks.. Ja kui veel juustu panna suvikõrvitsa peale....järgmine kord panen ka tomativiilud sinna vahele. Igal juhul mõnus kiire õhtusöök koos värske salatiga. Retsept nami namist


500 g lehttaigent
1 suur suvikõrvits
100 g küüslaugu toorjuustu
2 küüslauguküünt
2 spl oliiviõli
Soola, pipart
100 g riivitud parmesani









Viiluta suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Vala peale õli, lisa purustatud küüslauk, sool ja pipar. Lase 15 minutit maitsestuda.
Rulli lehttaigen veidi õhemaks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika noaga taignasse 1 cm äär. Määri taigen toorjuustuga, jättes ääred tühjaks.  Tõsta peale suvikõrvitsa viilud ning puista üle riivitud parmesaniga. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar