pühapäev, 16. detsember 2012

Salaami-seene pastakaste

See pastakaste on väga tugevalt inspireeritud viimase itaalia õhtusöögi crostinide kattest. Tulemus oli ka sama mõnus ja vürtsikas. Tegemist retseptiga, mis kindlasti hakkab meie kodus korduma samamoodi nagu tavaline bolognese kaste....Nüüd tuleb hakata jälgima, et valget veini oleks alati kodus...


1 spl õliiviõli
200 g salaamivorsti
3 küüslauguküünt
200 ml valget veini
250 g šampinjone
400 g konserv purustatud tomateid
Soola, pipart









Kuumuta pannil õli. Lisa hakitud salaami ning küüslauguküüned. Prae läbi. Lisa pannile valge vein ning kuumuta kuni enamus veini on aurustunud. Lisa pannile viilutatud šampinjonid ning purustatud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar