Ahjubanaanid jäätise ja rummikastmega on mu ammune lemmik. Seekord tundus, et "mehed köögis" tiim jäi magustoidu valimisega veidi ajahätta ja ma ei olnud siis muidugi ka kade, soovitades just seda. :) Tulemuseks tsipa liiga rummine magustoit aga seda annab alati tuunida paremaks. Helen pidi enne rooli istumist ühe päris kange musta kohvi ära jooma igaks juhuks..... Vot see on õige magustoit :D Kogused 6'le
4 spl soolata võid
6 banaani
1 vanillikaun, pikkupidi pooleks lõigatud, seemned välja kraabitud
2 kaneelikoore tükki
1 topsik keedetud kondenspiima suhkruga (190g)
100 ml tumedat rummi
Kuumuta ahí 230 kraadini. Sulata ahjuvormi põhjas või. Tõsta vormi banaanid ning küpseta 3-4 minutit kuni banaanid on kergelt pruunid. Lisa ahjuvormi vanillikaun, selle seemned, kaneelikoored ja keedetud kondenspiim. Lase kondenspiimal sulada mõned minutid. Lisa ahjuvormi rumm ning küpseta 5 minutit. Tõsta välja vanillikaun ning kaneelikoored. Serveeri koos vanillijäätisega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar