teisipäev, 26. veebruar 2013

Kalakarri

Külmutatud kala pole mu suur lemmik aga see retsept oskab vähemalt külmutatud tursa imemaitsvaks muuta. Mõnusalt vürtsika maitsega ning see sobib ju külmetusest üle saavale inimesele suurepäraselt. Igal juhul läheb mõnel jahedamal õhtul kindlasti uuesti proovile. Allikas GF



250 g basmatiriisi
1 tl punase karri pastat
1 sibul 
240 ml kookospiima
0.5 kanapuljongikuubikut
500 g valget kalafileed
200 g rohelisi ube
rohelist sibulat


Keeda riis pakendi juhendi järgi. Kuumuta pannil punase karri pasta ning lisa veidi vett. Lisa hakitud sibul ning prae kuni sibul on pehme. Vala pannile kookospiim ning purusta peale kanapuljong. Sega korralikult läbi ning lisa kastmesse oad ning kalafilee. Lase kesmisel kuumusel haududa 12 minutit. Serveerimisel puista peale hakitud rohelist sibulat. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar