laupäev, 9. veebruar 2013

Mehhiko krevetichevice

Aasta ajaga on selgeks saanud, et mõne riigi köök on kohe eriti inspireeriv. Mehhiko on üks nendest riikidest, mis osutus loosituks juba teist korda. Ma usun, et Mehhiko populaarsusele aitab tublisti kaasa see, et paljud vajalikud toorained on meie kaubandusvõrgust suhteliselt lihtsasti hangitavad. Ei ole nii, et pead veidi erilisema toidu jaoks läbi käima 3-4 erinevat kauplust. SM valik on selles suhtes eriti kõva ning nende kodulehel piisavalt palju retsepte ka juhuks kui ei viitsi/ei ole aega netiavarustesse sukelduda. Seekordne õhtusöök oli kombinatsioon internetist, loomingulisusest ning SM testitud retseptidest. Sellest korrast alates on nüüd ka nii, et mõned blogipostitused on kopeeritud Heleni värskest blogist. Juba pikka aega oleme oma õhtusöökide toite omavahel jaganud, kuid blogimine jäänud minule. Nüüd võttis Helen end ka kokku ning mul selle võrra lihtsam :) Samas oli meil soov kõik toidud ka ühes kohas koos hoida ning seepärast siis ka see kopeerimine...



160 g kooritud krevette
1 punane sibul, hakitud hästi peeneks
1 suur tomat, samuti hakitud
2 küüslauguküünt
4 rõngast jalopenot (purgist)
1 sidruni mahl
1 laimi mahl
värsket tai basiilikut, umbes 10 lehte


Sega kokku krevetid, sibul, tomat, purustatud küüslaugud, hakitud jalopenod ja katkirebitud basiilik. Vala üle tsitrusemahladega. Kata kinni ja hoia külmkapis vähemalt tunni.

1 kommentaar:

  1. Jajah, vastutus pühapäevaõhtusöökide kroonika täiuslikkuse eest jääb endiselt Sinu tugevatele õlgadele (kangitrennis treenituile), sest nagu öeldud, mina oma blogisse kirjutan ainult need toidud, mida ma kindlasti kunagi veel teha tahan.

    VastaKustuta