pühapäev, 2. jaanuar 2011

Riisi-hakklihavorm

Kuna endal oli täna isu salati järele siis tuli teha lisaks ka veel "päris" toit. Selleks sai lihtne riisi-hakklihavorm. Seekord tuli siis välja selline, kuid tegelikult on vormiroad ühed tänuväärsed toidud, kuna neid ära rikkuda on ikka suhteliselt keeruline.

100 g riisi
1 spl oliiviõli
500 g veisehakkliha
1 porgand
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 spl sojakastet
1 spl Worchesteri kastet
SM Triple Pepperit
100 g Cheddar juustu
2 spl rõõska koort
0,5 tl paprikapulbrit
Peterselli

Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kuumuta pannil oliiviõli. Lisa veisehakkliha, riivitud porgand, hakitud sibul ning küüslauk. Maitsesta sojakastme, worchesteri kastme ning pipraga. Vala hakklihasegu ahjuvormi põhja. Peale keedetud riis. Sega omavahel riivitud cheddar juust, rõõsk koor ning paprikapulber ning määri segu riisile. Puista peale peterselli. Küpseta 200 kraadies ahjus 20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar