pühapäev, 12. veebruar 2012

Riisipada krevettide ja Chorizoga

Jällegi midagi GF lainelt. Ostsin elus esimest korda ka krevette ja võtsin suht seda mida leidsin. Päris keeruline ja tundub, et peaks selle kohta veidi lugema ka. Täiesti paras toit just krevettidega alustamise jaoks, sest maitsed on üldiselt väga tugevad ning need krevetid on veidi tagaplaanil. Leidsin juhuslikult Maximast Chorizo vorsti ja selle ümber sai ka retsept otsitud. Kindlasti läheb mõnel külmal õhtul jälle kordamisele.

1 sibul
1 punane paprika
1 roheline paprika
50 g chorizo vorsti
2 küüslauguküünt
1 spl oliiviõli
250 g basmatiriisi
400 g purustatud tomateid
200 g krevette





Tükelda sibul, paprikad, vorst ja küüslauk. Kuumuta pannil õli ning prae kõik kõrgel kuumusel läbi. Lisa riis, pool liitrit vett ja purustatud tomatid ning hauta segu kaane all umbes 12 minutit.  Lisa viimaseks paariks minutiks toidule krevetid ning kuumuta läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar