pühapäev, 12. veebruar 2012

Sidruni-kikerherne kanaroog

Õnneks annavad külmad ilmad juba veidi järele. -10 kraadi tundub juba päris kevadine ilm olevat. Ja kevad on värskete maitsete aeg. Tänane toit sai ka kerge ja värske. Mõnus, lihtne ja kiire. Samas ka piisavalt erilise maitsega. Alguses vaadati spinatit küll väikese skeptilisusega aga lõpuks said kõik taldrikud puhtaks!

1 spl päevalilleõli
1 väike sibul
3 kanafileed
1 sidrun
0,5 tl koriandrit
0,5 tl vürtsköömneid
0,5 tl kaneeli
150 ml kanapuljongit
400 g kikerherneid
150 g spinatit






Kuumuta pannil õli. Tükelda sibul ning prae seda õlis 5 minutit. Tükelda kanafileed ning lisa pannile. Küpseta kanaliha kuldseks. Riivi sidrunikoor ning lisa koos maitseainetega pannile. Prae mõned minutid ning seejärel lisa kikerherned ning kanapuljong. Hauta kaane all 5 minutit. Vala pannile spinat ning lase kaane all 2 minutit seista. Sega kõik läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar