laupäev, 25. detsember 2010

Ahjukartulid hanerasvas

Ahjukartulid Nigella moodi. MAAILMA PARIMAD AHJUKARTULID!
1,5 kg punase koorega kartuleid
200 g hanerasva
1 spl mannat
2 spl rosmariini
Soola
Pipart










Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Pane sektorid külma veega keema ning keeda 4 minutit. Vala vesi ära ning puista potti 1 spl mannat. Pane potile kaan peale ja raputa kartulid kõvasti läbi. See vajalik selleks, et kartulid ääred läheksid pudruseks. Kuumuta ahi 250 kraadini.  Lase hanerasv ahjupannil kuumaks minna ning vala sinna sisse kartulid (ettevaatust.. rasv võib pritsida) Maitsesta soola ja pipra ning vähese rosmariiniga. Küpseta u 50 minutit ning poole küpsemise ajal sega kartuleid, et need saaks ühtlaselt pruunid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar