reede, 3. detsember 2010

Salat kanaga

See salat on Caesari salatist inspireeritud, kuid kokku pandud asjadest mis kodus olemas olid. Kuna olen kahjuks mitmendat päeva juba haige siis eriti söögiisu ja maitsemeelt ei ole. Aga salat nägi vähemalt välja vägagi isuäratav ning seda Rannamõisa kanaliha ostan kindlasti veel koju! Super maitse, mis sobib salatitesse suurepäraselt.

1/2 väiksemat jääsalati pead
100 g Rannamõisa marineeritud, lepasuitsu broilerikintsuliha "Maiuspala"
2 röstsaiaviilu
1 tl küüslauguga õli
30 g paremesani laastusid

Kaste
2 spl majoneesi
1 spl sidrunimahla
1 küüslauguküüs



Rebi salatist taldrikule tükid. Lõika kana väikesteks tükkideks ning aseta salatile. Lõika saiaviilud kuubikuteks ning piserda üle õliga. Rösti ahjus u 5-6 minutit ning lisa jahtunud kuubikud salatile. Viimaseks puista peale parmesani laastud.  Kastmeks purusta küüslauguküüs ning sega see majoneesi ja sidrunimahlaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar