laupäev, 4. detsember 2010

Kapsa-hakklihahautis

Kui kodus haige olla siis tekib soov süüa midagi mis on hästi tavaline ja nn lohutav. Minu jaoks on üks sellistest toitudest kapsa-hakklihahautis. Lisaväärtuse annab sellele veel valmiva toidu kogus. Kindlasti jagub sellest ka järgmiseks päevaks. See on ka üks ainukesi toite mida ma järgmisel päeval söön. Eriti viimasel ajal on soov ikka igaks päevaks midagi uut teha ja süüa.

1 kg kapsast
500 g seguhakkliha
2 spl röstitud sibulahelbeid
2 spl oliiviõli
2 porgandit
2 tl köömneid
u. 1 l vett
Soola, musta pipart





Kuumuta pannil õli ning prae hakkliha. Lisa sibul. Haki kapsas ning riivi porgand ning lisa hakklihale.(Kui sul on suur pann nagu minul) Vala juurde vesi (ei kata kogu toitu) ning lisa köömned, sool ja pipar. Hauta u 40 minutit. Serveeri keedetud kartulitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar