kolmapäev, 22. detsember 2010

Suitsukana-šampinjoni pasta

Ajad on viimasel ajal nii kiired, et tehtud toite kirja panna ja fotodega tegeleda kohe kuidagi ei jõua. Vahepeal on ka kordamisele läinud mitmeid juba blogisse kirja pandud toite.

1 pakk Rannamõisa Maiuspala kanaliha
1 tl oliiviõli
100 g šampinjone
200 ml rõõska koort (35%)
Soola
SM Triple Pepper
2 küüslauguküünt
Hakitud peterselli













Kumuta pannil õli. Lisa tükeldatud kana ning viilutatud šampinjonid ja küüslauk. Prae keskmisel kuumusel 5 minutit pidevalt segades. Lisa rõõsk koor ning maitsesta soola ja pipraga. Soolaga tuleb olla ettevaatlik, kuna kana on ka juba maitsestatud. Kuumuta kuni kaste pakseneb. Serveeri koos keedetud pastaga ning enne lauale andmist puista peale ka hakitud peterselli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar