neljapäev, 19. mai 2011

Rabarberikook

Rabarberikook on üks mu suurtest lemmikutest. Sõbranna juures rabarberikooki süües tuli ilmeks, et värsked rabarberid on juba täiesti poes saadaval ning eile sai üks punt koju ära toodud. Et endale asja natuke lihtsamaks teha sai kaasa ostetud ka üks muretaigen ning küpsetamise ettevalmistused võtsid umbes 5 minutit.


1 pakk Hagari muretaigent
2 suurt rabarberivart
3 spl muscovado suhkurt
0,5 tl kaneeli
2 dl hapukoort
2 muna
2 spl suhkurt
2 spl mandlilaaste








Rulli taigen lahti ning aseta väikesma pirukavormi põhja ning külgedele. Tükelda rabarber ning sega suhkruga. Vala segu taignale ning puista üle kaneeliga. Klopi lahti munad ning sega hapukoorega. Lisa munasegule suhkur ja mandlilaastud ning vala rabarberite peale. Küpsega 200 kraadises ahjus 40 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar