pühapäev, 15. mai 2011

Tuunikalapasta

Mõned päevad tagasi oli vaja teha õhtusöök ühele. Kuna külmik oli suhteliselt tühi ning pood tundus jube kaugel sai mõningatest kodus tavaliselt leiduvatest asjadest kokku päris mõnusa maitsega toit. Antud kogused on ühele portsjonile aga neid on imelihtne suurendada.

50 g pastat
1 tl oliiviõli
1 küüslauguküüs
1 tomat
2 spl külmutatud herneid
100 g tuunikala õlis
Soola, pipart









Keeda pasta. Kuumuta potipõhjas õli ning prae selles purustatud küüslauk. Purusta blenderis tomat või haki see pisikesteks tükkideks. Lisa potti ning kuumuta madalal tulel umbes 5 minutit. Lisa külmutatud herned ning veidi vett. Hauta 10 minutit. Lisa tuunikala ning kuumuta läbi. Sega kokku koos keedetud pastaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar