laupäev, 7. mai 2011

Riisi-läätsesupp

Paar kuud tagasi jäi kohalikus poes silma pakk, kus olid kokku segatud erinevad läätsed, herned ning riis. See pakk seis kuni eelmise nädalani mul ilusti sahtlis kausside taga kuni köögi suurpuhastuse käigus ta sealt avastasin. Järgmine päev läks kohe ka supi keetmiseks. Lihata supi kohta oli tegemist väga hea supiga kuna ka meesterahvad sõid ning kiitsid. Õnneks on antud segu meil siin poes veel saadaval kuid seda saab ka õnneks ka ise teha.


1 pakk riisi-läätse segu
5 puljongikuubikut
2.5 l vett
800 g purustatud tomateid
4 purustatud küüslauguküünt
1 spl basiilikut
1 spl punet














Pane kõik asjad potti ning keeda madalal kuumusel umbes 1 tund.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar