kolmapäev, 25. jaanuar 2012

Empanadas

Kui varem seostus pühapäeva õhtu sellega, et järgmine päev pidi jälle tööle minema siis nüüd ootan seda kui aega heade sõprade ja hea toiduga. Hea nädal kokku võtta ning uut positiivselt alustada. Viimane õhtusöök oli Kuuba teemal. Päris raske oli leida retsepte, mis ei ole päris tavalised ning mille koostisosad oleks meil ka saadaval. Eelroaks sai valitud ühed lihtsad pirukalised. Tavalised, ei midagi väga erilist. Aga vabalt midagi sellist, mida näiteks teeks suvel piknikule kaasa.

200 g jahu
0,5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
1 spl suhkrut
230 g toorjuustu
110 g võid
1 muna







Singi-juustu täidis:
100 g riivitud juustu
100 g küpsetatud kanatükke
2 küüslauguküünt
0.5 tl purustatud köömneid
soola, pipart,


Sõelu jahu ning sõelu seejärel veelkord koos suhkru, soola ja küpsetuspulbriga. Mikserda kokku toorjuust ja või ning lisa jahusegu. Tõsta vähemalt 30ks minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 175 kraadini. Rulli tainas ning lõika välja ringikujulised tükid. Tõsta igale tükile veidi täidist ning suru taignaääred kokku. Pintselda munaga ning küpseta 20 minutit. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar