kolmapäev, 25. jaanuar 2012

Pollo Rancho Luna, Kuuba kanaroog

Kui päris aus olla, siis see toit sai valitud selle ilusa nime pärast. Koostisosad tundusid ka kõik täiesti OK olevat ning oodata oli päris huvitavat toitu. Tulemus oli tõesti omapärane ning minule meeldis see selle õhtu toitudest kõige enam. Õhtul koju sõites tuli välja, et meie peres olid sellel õhtul kõigil oma lemmikud, et üksmeelega me ei hiilganud :)  Kana oli päris tugevalt tsitruselise maitse omandanud ning suure tõenäosusega on see üks kanatoit mida sooviks ka mõnel argiõhtul teha. 

6 spl oliiviõli
6 küüslauguküünt
2 sibulat
125 ml apelsinimahla (värskelt pressitud)
125 ml sidrunimahla (värskelt pressitud)
80 ml valget veini
6 kanakintsu
Soola, pipart






Kuumuta pannil 3 spl õli ning kuumuta läbi purustatud küüslauguküüned. Sega kausis kokku ülejäänud õli, hakitud sibulad, apelsinimahl, sidrunimahl ning valge vein. Lisa ka küüslauk ning sega korralikult läbi. Tõsta kanatükid ahjuvormi põhja, maitsesta soola ja pipraga ning vala seguga üle. Küpseta 175 kraadi juures tund aega ning kasta aegajalt kastmega.

1 kommentaar:

  1. Ääärmiselt ilusa nimega toit, onju, jah? Ja väga hea ka, tõsijutt!

    VastaKustuta