pühapäev, 27. jaanuar 2013

Kikerherne-läätsesupp

Jällegi üks veidi teistmoodi talvehooaja supp. Pisike kogus tsillihelbeid tagab mõnusalt tulise tulemuse ning supp sobib suurepäraselt peale külma ja lumist jalutuskäiku. Kui keemise aeg välja arvata, siis võtab selle valmistamine ka ühtlasi alla 10 minuti aega. Mis võiks parem olla?  Retsept jällegi GF'st.

1 spl oliiviõli
2 tl köömneid
0,5 tl tsillihelbeid
1 punane sibul
150 g punaseid läätsi
750 ml puljongit
400 g purustatud tomateid
240 g kikerherneid
Koriandrit
Kreeka jogurtit







Kuumuta potipõhjas õli ning lisa köömned ja tsillihelbed.  Kuumuta paar minutit ning lisa seejärel sibul. Lase sibulal pehmeneda mõned minutid ning lisa läätsed, puljong ja tomatikonserv. Keeda 15 minutit ning purusta kergelt saumiksriga. Lisa kikerherned ja hakitud koriander. Serveeri lusikatäie kreeka jogurtiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar