esmaspäev, 18. oktoober 2010

Brie pirukas

Vahest läheb asjdega nii, et muudkui plaanid ja plaanid aga tegudeni ei jõua. Näiteks nagu ma juba mitmendat aastat plaanin Barbadose puhkust ja mitmendat kuud plaanin lugeda läbi Milleniumi triloogia kolmanda osa. Selle pirukaga on sama lugu. Kunagi sai mingi Selveri paberi pealt loetud brie pirukast ning juba aastaid olen plaaninud "ühel pühapäeval" seda küpsetada. Nüüd siis oli see püha hetk ära...  ei ole kindel, et see ootamine seda väärt oli... järgmine kord tuleb seda natuke tuunida.

500g pärmi lehttainast
200g kirsstomateid
200g brie juustu
1 väike suvikõrvits
soola, pipart, oliiviõli, tüümian.











Sulata tainas ( või kui oled eriti äss kokk siis tee ise!.. mina sulatan!) Lõika piklikud tükid ning küpseta 220 kraadi juures 10 min. Viiluta suvikõrvits ja brie ning poolita kirsstomatid. Kata küpsenud põhjad suvikõrvita, juustu ning tomatitega.Piserda peale oliiviõli. Maitsesta soola, pipra ning tüümianiga.  Küpseta veel 10 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar