laupäev, 16. oktoober 2010

Risotto suitsukanaga

350 g Arborio riisi
50 g võid
50 g parmesani juustu
1,2 puljongit
1 suitsutatud kanakoib
safanit
soola






Mõni nädal tagasi jäi ette pilt klassikalisest Risotto Milanesest..  Kuigi ma pole kunagi olnud suurem risotto sõber siis pildilt tundus see nii ahvatlev..Kuna meie kodus on ühe "korraliku" toidu sees ka alati liha siis otsustasin seekord lisada tükeldatud suitsukana.
Sulata või ning vala sulanud võisse riis. Kuumuta seda u 5 minutit ning hakka siis kulbi haaval lisama puljongit, pidevalt segades! Riisi valmimiseni kulub u. 18 minutit ning puljongit võib ka üle jääda. Viimasele kulbitäiele lisa safranit. Sega sisse suitsukana tükid ning kuumuta läbi. Võta tulelt ning lisa riivitud parmesan.

ps. Kana täiesti sobis antud toitu kuid ise eelistaks siiski järgmine kord lihata varianti.. klassika ikkagi ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar