laupäev, 16. oktoober 2010

Pasta Serrano singiga

250 g Fusilli pastat
1 tl oliiviõli
6 õhukest viilu Serrano sinki
250 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
Tšillipulber, sool, pipar
Riivitud parmesan













Väga kiire ja maitsev toit argipäevaks.
ps. mida külmemaks õues läheb seda rohkem tšillit tuleb kasutada ;)
Keeda pasta, kurna ning loputa külma veega.
Kuumuta pannil oliiviõli ning prae tükkideks lõigatud sink. Poolita kirsstomatid ning lisa pannile. Prae umbes 5 minutit aegajalt segades ning jälgi, et tomatid ei läheks katki. Purusta küüslauk ning lisa pannile. Maitsesta toit tšillipulbri, soola ning musta pipraga. Sega juurde pasta ning kuumuta kõik kiiresti läbi. Seveerimisel puista peale riivitud parmesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar