esmaspäev, 4. oktoober 2010

Farfalle + Parma sink

300 g Farfalle pastat
1 tšillikaun
80 g Parma sinki
250 g tomatit
200 ml rõõsk koor (35%)
sool
Serveerimiseks paremsani juustu













Puhasta tšilli seemnetest ning tükelda. Lõika sink väikesteks tükkideks. Prae keskmise kuumusega pannil ca 5 min. Lisa tükeldatud tomatid, lisa veidi soola (ettevaatlikult, kuna sink suhteliselt soolane) ning hauta 20 minutit. Samal ajal pane keema pasta. Lisa singi-tomatisegule koor ning keeda madalal kuumusel kuni segu hakkab paksenema (u. 5 min.) Kurna-loputa keedetud pasta ning lisa kastmele. Kuumuta kõik kiiresti läbi.
Serveerimisel riivi peale parmesani juustu.

PS. Targad inimesed ei pane pärast tšilli käsitlemist näppu omale silma!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar