laupäev, 30. oktoober 2010

Hapukapsa-shokolaadikook


100 g soolata võid
200 g suhkrut
3,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soodat
1/4 tl soola
4 spl kakaod
70 g hapukapsast
200 ml piima










Vahusta või ning suhkur. Sega jahu, küpsetuspulber, sooda, sool ja kakao. Lisa vahustatud võile jahusegu vaheldumisi piimaga. Lõpuks sega hulka hakitud hapukapsas.

4 kommentaari:

  1. ????? hapukapsas??? shokolaadikoogis? oled ikka terve mõistuse juures?

    VastaKustuta
  2. no ei tasu kohe kahelda minu mõistuses. kui ma annaks sulle tüki ette ei arvaks sa kunagi ära mis seal sees on!

    VastaKustuta
  3. meibi beibi... aga kuidagi õudne on mu jaoks mõte hea hapukapsa shokolaadiga ärarikkumisest.

    VastaKustuta
  4. Nii armas, et hapukapsas rikutakse šokolaadiga, mitte vastupidi :)

    VastaKustuta