neljapäev, 21. oktoober 2010

Chilli con Carne meie moodi

Selle kuu märksõnad tunduvad minu jaoks olevat vein, chilli ja kaneel. Külmade ilmade tulek mõjutab järelikult nii palju seda mille järgi isu on! Selles toidus on kõik need soendavad asjad kokku pandud.

600 veisehakkliha
1 purk punaseid ube
1 purk purustatud tomatit
1 porru
2 küüslauguküünt
200 ml punast veini
chillipulber
kaneel
paar tükki 70% kakaosisaldusega shokolaadi.
sool









Prae hakkliha koos porru ja küüslauguga. Lisa oad, tomatid ja vein. Maitsesta ning hauta 30-40 minutit.
Kas pole lihtne? Enamus retsepte kirjeldab küll seda, et oad tuleb lisada hiljem ja kauem hautada aga minu jaoks on argiõhtu toitude juures üks tähtsamaid omadusi toidu valmistamise lihtsus ning seetõttu ei viitsi ma täpselt nende minutitega mürada. Maitseomadusi toidul ei tundu see mõjutavat....
Muide eriti mõnusa suupiste saab kui keerata Chilli con Carne tortillade sisse ning ahjus riivjuustuga soojaks lasta. Väike veiniklaas kõrvale ja ongi elu lill jälle.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar