laupäev, 16. oktoober 2010

Seafilee õuntega

500 g sea sisefileed
5 õuna
2 spl tumedat Muscovado suhkurt
1 tl kaneeli
peotäis rosinaid
1 dl õunasiidrit















Tormisel sügisõhtul ei ole midagi paremat kui üle maja leviv soe kaneelilõhn. Seekord ei olnud tegemist kaneelirullidega vaid seafileega.
Aseta sealiha ahjuvormi. Tükelda õunad ning sega kokku suhkru ning kaneeliga paiguta õunad liha ümber. Viska peoga peale rosinad ja vala siidriga üle. Küpseta kaanega kaetult 200 C juures 30 min. Peale seda aega kasta liha õnte-siidri seguga ning pane ahju tagasi, kuid seekord ilma kaaneta. Jäta liha ahju veel umbes 20ks minutiks, et liha ilusti pruunistuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar