esmaspäev, 8. november 2010

Ananassikook vol. 2

Eelmine kook oli üks krdi saiake. See ei andnud rahu ning juba järgmisel päeval tuli küpsetamine uuesti ette võtta. Seekord siis õnnestus nii nagu vaja! Kasutasin väikest kandilist vormi ning kook kadus laualt 10 minutiga.

5 ananassirõngast
kokteilikirsse
30 ml suhkurt
võid vormi määrimiseks

2 dl jahu
2 muna
100 g  toasooja soolata võid
1,5 tl küpsetuspulbrit
4 spl suhkurt
50 ml ananassikonservi vedelikku






Määri vorm võiga. Puista üle suhkruga. Kuivata ananassirõngad ning aseta vormi. Rõngaste sisse kokteilikirsid.  Sega jahu, küpsetuspulber, või, munad ja suhkur korralikult. Lisa konservivedelik ning vala ananassirõngastele. Küpseta 25 min 200 kraadises ahjus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar