pühapäev, 14. november 2010

Pancetta ja suitsujuustu pirukas

Selle piruka viisin Isadepäevaks oma isale!

100 g võid
1 tl soola
2 dl jahu
1 tl paprikapulbrit
0.3 dl külma vett
50 g riivitud suitsujuustu
2 dl rõõska koort (10%)
3 muna
6 ploomtomatit
100 g pancetta sinki
150 g riivitud suitsujuustu
1 tl soola
Musta pipart
Peterselli

Haki kokku taignamaterjal ning aseta 20ks minutiks külmikusse. Rulli taigen õhukeseks ning vooderda 28 cm läbimõõduga pirukavorm. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Klopi lahti munad ning lisa rõõsk koor ning sool. Haki sink ja tomatid. Laota eelküpsetatud põhjale tomatid ning singid. Vala üle muna-koore segu ning puista peale riivjuust. Puista peale hakitud petersell ning küpseta veel 20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar