neljapäev, 18. november 2010

Röstitud bataat

Antud idee tuli ühelt välismaiselt kodulehelt kus röstitud bataati oli kasutatud ühes soojas salatis. Tundus vägagi maitsev ning kuna salat tundus õhtuks nagu natuke liiga "õhuke" toit siis serveerisin neid koos Rakvere lihapallide ning salatiga. Kindlasti läheb kordamisele.  PS. Ei tasu ehmatada, et näevad välja nagu küpsetatud porgandiviilud :)

5 keskmise suurusega bataati
0,5 dl küüslauguga õli
2 küüslauguküünt
1 tl paprikapulbrit
1/2 tl cayenne pipart
sool















Koori ja viiluta bataadid. Sega omavahel õli, küüslauk, paprika, cayenne pipar ja sool. Sega bataadiviilud õliseguga ning vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar