neljapäev, 18. november 2010

Täidetud paprikad

Kuigi plaani sai see päris ammu võetud, siis jõudisin alles täna täidetud paprikate tegemiseni. Tegelikult pole ma kunagi suurem asi paprikasõber olnud. Kui siis ainult küpsetatuna ja veel parem kui juustu alla peidetuna :)  Sellest toidust sai seekord siis nii palju õpitud, et paprikat ei armasta ikka veel... proovime järgmine aasta jälle. Ma EI anna alla!

3 punast paprikat
1 tl oliiviõli
1 pakk Rakvere sea-delikatesshakkliha
1 tl basiilikut
1 tl punet
1/2 tl soola
1/2 tl tsillit
3 küüslauguküünt
3 spl riisi
1 purk ploomtomatite konservi
1 väike porgand, tükeldatud
Cheddar juustu







Prae pannil hakkliha. Lisa kõik pannile ning hauta u. 10 minutit. Riis ei pea olema valmis, kuna segu jääb suhteliselt vedel ning valmib ahjus edasi. Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika paprikatel "müts" maha ning puhasta, täida seguga ning aseta kaanega ahjuvormi. Lisa põhja veidi vett. Küpseta u 45 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar