neljapäev, 4. november 2010

Kana keefirimarinaadis

Täna sai siis proovitud midagi uut. Ja kuigi nüüd ma ise ütlen seda siis kukkus ikka hästi välja küll!
Retsept on jällegi Nigella oma. Express nagu ikka ;)  Asja juures on mõnus see, et toidu valmistamisele kulub eriti vähe aega. Hommikul paned kana marinaadi ja õhtul valad ainult ahjuplaadile ning küpsetad.

8 kana poolkoiba
50 ml õli
400 ml keefiri
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1,5 soola
1 spl vahtrasiirupit
3 küüslauguküünt
1/2 tl musta pipart




Pane kõik asjad kilekotti sega ning jäta vähemalt kolmeks tunniks külmikusse seisma. Vala sõelale ning lase liigsel vedelikul ära nõrguda. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 220 kraadi juures 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar