laupäev, 27. november 2010

Kirsi-daimi kook

Ma täpselt isegi ei mäleta millal seda esimest korda tegin aga oma lihtsuse ja suurepärase maitse pärast pean seda üheks oma lemmik koogiks. See nädal sai tehtud lausa 2 sellist ;) üks neljapäeval töökaaslastele ja teine koju.  Sai tähistatud meeletult olulist päeva.. nimepäeva! thank you very much! Ja ka minu poolaju oli teinud neljapäeva õhtuks seda kooki! (tervitan!)


1 tordipõhi (ilma häbitundeta tunnistan, et ostan selle poest! ps. väiksem ja eesti oma)
1 purk kirsikompotti (6-700g) (söömismugavuse mõttes ON kivideta kompott parem...)
3 väikest Daim shokolaadi
1 pakk Flora vaniljekastet







Lõika tordipõhi kaheks või kolmeks, oleneb palju aega ja viitsimist on. (3 kihi puhul vaja rohkem vaniljekastet või näiteks pealmiseks kihiks vahukoort) Immuta põhi kirsikompoti vedelikuga ning pane peale kirsse. Kata vahustatud vaniljekastmega. Tee sama järgmise kihiga. Puista vaniljekastme peale purustatud Daimi shokolaad (mina asetan shokolaadi 5ks minutiks sügavkülma ning purustan blenderiga)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar