esmaspäev, 8. november 2010

Baklažaani-hakklihahautis

Ma ei ole kunagi varem ostnud koju omale baklažaane. Seekordsel shoppingul sai siis paar tükki omale korvi aetud ning ära toodud. Netis surfates leidsin ühe retsepti kus baklažaanid olid kokku pandud kikerhernetega ning kuna viimased on ühed mu suured lemmikud saigi otsustaud, et midagi sellist ma oma uutest viljadest ka valmistan. Tõeliselt kiire ja maitsev toit. Soovitan ära proovida!

2 spl oliiviõli
2 spl SM röstitud sibulahelbeid
1 pakk Rakvere sea-delikatesshakkliha
1 keskmine balkažaan
1 spl sojakastet
1 purk kikerherneid
6 ploomtomatit
1-2 tl karrit
1 suur peotäis värsket basiilikut
Soola, pipart





Kuumuta pannil oliivilõi ning lisa sibulahelbed ning hakkliha. Pruunista ning lisa sojakaste. Tükelda baklažaan ning tomatid ja lisa pannile.Maitesta soola ja pipraga. Hauta u. 5 minutit. Kurna ja pese herned ning haki basiilik. Lisa ka need pannile ning kuumuta läbi. Serveeri koos riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar