teisipäev, 20. november 2012

Kana-spinati-kirsstomati pasta

Väga mõnus kerge pastaroog kanaga, missai seekord selline nagu allpool kirjas. Arvasin, et selline salatilaadne pasta ehmatab mul kodused ära aga minu suureks üllatuseks võeti toit väga postitiivselt vastu. Tõenäoliselt eelistavad nad ikkagi rohkem juustu-või tomatikastet aga tore teada, et vajadusel söövad nad ka tervislikku....



250 g pastat
2 kanafileed
Soola, pipart
3 küüslauguküünt
1 spl oliiviõli
100 ml valget veini
100 ml kanapuljongit
1 punt spinatit
150 g kirsstomateid
Riivitud parmesani





Keeda pasta pakendil oleva juhendi järgi. Tükelda kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga. Prae kanatükid õlis pruuniks ning tõsta pannilt ära taldrikule. Lisa pannile purustatud küüslauk ning prae minut. Vala pannile valge vein ning kanapuljong ning lase keema tõusta. Kuumuta kuni vähemalt pool vedelikust on aurustunud.  Lõika kirsstomatid pooleks ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile spinat, kirsstomatid, praetud kanatükid, keedetud pasta ning sega kõik kiirelt läbi. Puista serveerimisel peale riivitud parmesani

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar