Lihtne sealiharoog, mis sobib suurepäraselt kartulipüreega. Samas annavad vähesed komponendid piisavalt erilise maitse. Retsept Good Foodist
800 g sea abaliha
1 sibul
1 330 ml pudel õunasiidrit
2 loorberilehte
4 spl creme fraiche
2 spl Dijon sinepit
Hakitud peterselli
Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ning lisa tükeldatud sibul. Kuumuta paar minutit kuni sibul pehmeneb. Lisa potti tükeldatud sealiha ning pruunista tükid, maitsesta soola ja pipraga. Vala üle õunasiidriga ja lisa potti loorberilehed. Tõsta pott 180 kraadisesse ahju ning lase haududa 1,5 tundi. Tõsta pott tagasi pliidile ning sega sisse creme fraiche, Dijoni sinep ja hakitud petersell. Kuumuta veel 5 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar