pühapäev, 4. november 2012

Kana-kookose karri

Mulle ei tulegi kohe meelde millal viimati mulle õhtusöök nii väga meeldis. Mõnusalt kreemine ja veidi vürtsikas ning sobib suurepäraselt jahedasse sügisõhtusse. Suhteliselt lihtne valmistada ning täidab kogu maja mõnusa lõhnaga. Toidu sisse sobiks veel näiteks peotäis rohelisi herneid.


500 g kanafileed
Soola, pipart
2 spl rapsiõli
2 spl karripulbrit
0.5 sibulat
3 küüslauguküünt 
400 ml kookospiima
400 g tomatikonserv
70 g tomatipastat
3 spl suhkrut







Lõika kana väikesteks tükkideks ning maisesta soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli ning karripulber. Lisa pannile hakitud sibul ning purustatud küüslauk. Kuumuta läbi ning lisa pannile kanatükid. Prae umbes 5 minutit ning lisa pannile kookospiim, tomatikonserv, tomatipasta ning suhkur. Lase keema tõusta ning hauta kaane all umbes 40 minutit. Serveeri koos riisiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar